Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
545
545

«За вами тут прибирати не буде ніхто»: у Червоногригорівці  продовжують боротися зі стихійним сміттям

у Червоногригорівці

У Червоногригорівці  продовжують боротися зі стихійним сміттям. Повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«1 червня залізним ковшем вигрібали сміття з теренів смт Червоногригорівка. Особливу увагу приділили тому місту де йде закупівля сільгосппродукції у місцевих жителів. Кожного дня там з’являється нове сміттячко, тому вивчивши його візуальний склад, дуже хочемо попередити «скупщиків»: ми розуміємо, що ви більшою частиною не місцевих жителів, але зрозумійте, постійно за вами тут прибирати не буде ніхто. Якщо не будете дотримуватись правил благоустрою, то поліція перестане закривати очі на вашу торговельну діяльність у невстановленому місці», йдеться у повідомленні.

В минулому році вже було рекомендовано місце такої торгівлі з метою запобігання ДТП та інших нещасних випадків. Так, виконком Червоногригорівської селищної ради, згідно чинного законодавства забороняє розміщувати транспортні засоби по вул.Шаркуна зі сторони житлового масиву, від зупинки «Грузін» до залізнодорожного мосту. Контроль за виконанням буде здійснено працівниками селищної ради та поліцією. Водночас рекомендуються наступні місця для закупівлі фруктів  та овочів:

  • вул.Шаркуна – ділянка від трансформатора до шиномонтажу по стороні залізнодорожнього колеса, але не ближче чим за 3 метри до дорожнього покриття;
  • вул.Кооперативна – площадка біля мосту напроти повороту до цвинтаря;
  • вул.Молодіжна – площадка напроти магазину “Хутір”, там де був колишній волейбольний стадіон.

У Червоногригорівці  продовжують боротися зі стихійним сміттям: фото

у Червоногригорівці

у Червоногригорівці

у Червоногригорівці

у Червоногригорівці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×