Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
602
602

Мешканець Покрова називав захоплення українських міст «успіхами спецоперації рф»

Мешканець Покрова називав захоплення українських міст «успіхами спецоперації рф»

Мешканець Покрова називав захоплення українських міст «успіхами спецоперації рф». Йому та ще двом жителям Дніпропетровщини повідомлено про підозру, адже вони заперечували збройну агресію рф та возвеличували російських військових, повідомляє прокуратура, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури трьом громадянам повідомлено про підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрювані на власних сторінках у забороненій в Україні соціальній мережі систематично поширювали дописи на підтримку дій держави-агресора.

Житель м. Покров розміщував дописи, в яких окупація українських міст визначалась як успішне проведення «спецоперації рф».

Проросійськи налаштований житель м. Павлоград у розповсюджених публікаціях заперечував збройну агресію рф, називаючи її «денацифікацією та демілітаризацією» України.

Мешканець м. Синельникове у розміщених коментарях возвеличував російських генералів та радів успіхам ворожих військ.

Відповідно до висновків експертів, в опублікованих чоловіками матеріалах міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф та глорифікація осіб, які її здійснюють.

Мешканець Покрова називав захоплення українських міст «успіхами спецоперації рф»

У ході обшуку за місцями проживання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Ще новини Покрова: Мешканець Покрова здійснив розбійний напад на місцевого жителя в його квартирі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×