Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
742
742

На Нікопольщині аварійні відключення світла 5 квітня

На Нікопольщині аварійні відключення світла 5 квітня

На Нікопольщині аварійні відключення світла запровадили 5 квітня увечері. Обмеження на всій території області і ще у 4 областях.

Про це Nikopolnews повідомляє з посиланням на начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка. Також про екстрені відключення електроенергії повідомляють у ДТЕК та Укренерго.

В п’яти областях України знову аварійні відключення електроенергії у зв’язку з дефіцитом генерації. В чому числі, аварійні відключення діють в Нікопольському районі. Орієнтовний час повернення світла в домівки – 22.00, – повідомив начальник Нікопольської РВА

Дніпропетровщина: екстрені відключення – попередили у ДТЕК

На Нікопольщині аварійні відключення світла 5 квітня

Через складну ситуацію в енергосистемі, спричинену обстрілами російських окупантів, у Дніпропетровській області введено екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго.

Працюємо в режимі 24/7, щоб повернути світло в домівки українців, – запевняють енергетики

В Укренерго повідомляють, що диспетчерський центрвимушений сьогодні застосувати тимчасові заходи обмеження споживання з 18:45 до 22:00 в:

  • Дніпропетровській
  • Запорізькій
  • Кіровоградській
  • Полтавській
  • Сумській областях.

Обсяг обмежень буде меншим, ніж 4 квітня. Обленерго в регіонах розподілятимуть наявний обсяг електроенергії рівномірно між чергами споживачів. Отже, перерви в енергопостачанні будуть менш тривалими, – запевняють енергетики

Причина застосування обмежень залишається тією ж самою:  відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни. Це є наслідком останніх масованих російських атак на українські електростанції.

Продовжують також діяти обмеження енергопостачання на Харківщині та для промислових споживачів в Кривому Розі.

Просимо споживати електроенергію ощадливо, – звертаються до громадян

На Нікопольщині аварійні відключення світла 5 квітня

Ще новини Нікопольщини: Де на Нікопольщині з 3 по 5 квітня не буде світла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×