Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4968
4968

«Що вона, тварюка, тут робить»? Російська співачка Чичеріна зняла український Прапор в Енергодарі

«Що вона, тварюка, тут робить»? Російська співачка Чичеріна зняла український Прапор в Енергодарі

Російська співачка Чичеріна зняла український Прапор в Енергодарі, окупованому рашистами. Відповідне відео виклали у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Чичеріна разом з іншими окупантами залізла на дах будівлі міської ради Енергодару і, наспівуючи рядки зі своєї пісні, зняла український Прапор.

В коментарях люди обурені такими діями і бажають «співачці», яка давно підтримує загарбницькі і фашистські дії Путіна, «щоб у неї пір’я в роті поросло» та інших «приємностей».  «Що вона, тварюка, тут робить?», – пишуть коментатори. Також люди повідомляють, що Чичеріна приїхала до Енергодару, аби дати концерт для рашистських солдатів, які захопили місто.

Російська співачка Чичеріна зняла український Прапор в Енергодарі: відео

Нагадаємо, Енергодар вже три тижні в окупації. Загарбники викрали першого заступника мера Івана Самойдюка. Місцеві мешканці, які ще не евакуювалися із окупованого міста, виходили на масштабний проукраїнський мітинг, вимагаючи чужинців звільнити посадовця і забиратися з їхнього дому геть. Після цього росіяни нагнали до Енергодару 600 спецпризначенців з метою придушення протестів. Їм було надано команду застосовувати фізичну силу проти мирних мітингуючих. Міський голова Енергодару Дмитро Орлов закликав спвгромадян тимчасово не виходити на вулиці з акціями протестів, аби зберегти своє життя.

В Енергодарі скасували акцію протесту у зв’язку із загрозою розправи

В Енергодарі окупанти викрали заступника міського голови: містян кличуть на мітинг

В окупованому Енергодарі мешканці вийшли на проукраїнський мітинг: росіяни почали стрілянину (відео)

Росія нагнала до Енергодару 600 омонівців для придушення спротиву

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×