Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
141
141

Томаківка надасть фінансову підтримку Марганецькому водоканалу

Томаківка надасть фінансову підтримку Марганецькому водоканалу

Томаківка надасть фінансову підтримку Марганецькому водоканалу, який має величезні борги, зокрема за електроенергію. Відповідне рішення прийняли на сесії селищної ради, передає Nikopolnews, посилаючись на офіційну сторінку Томаківської громади у Фейсбуці.

Сесія відбулася у Томаківці 26 травня. Питання води стало основним, яке розглянули депутати. Воно викликало бурхливе обговорення. Врешті вирішили, що Марганецькому водоканалу буде надано фінансову підтримку, щоб уникнути ситуації, яка мала місце в 21 році.

Але на постійній основі фінансувати чуже підприємство – не вихід, на рівні району проблема не вирішується, – йдеться у повідомленні

Тому, іще одне  рішення – ініціатива про передачу Марганецького водоканалу у власність Дніпропетровської обласної ради.

Віримо, що на рівні області вдасться навести там нарешті лад, – кажуть у Томаківці

Також на сесії прийнято рішення про встановлення місцевих податків (вони не підвищилися). Ще вирішено звернутися до АТ Укрпошта щодо недопущення закриття відділень в селах Чумаки та Преображенка. Крім того, розглянуті питання медицини, освіти, земельні питання.

Ще новини Нікопольщини: На Нікопольщині водоканал заявляє про космічні борги, до найбільших боржників навідались – і ось що побачили

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×