Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1625
1625

Радіаційний фон в нормі, в Енергодарі і на ЗАЕС без надзвичайних ситуацій – Євтушенко

Радіаційний фон в нормі, в Енергодарі і на ЗАЕС без надзвичайних ситуацій – Євтушенко

Радіаційний фон в нормі, в Енергодарі і на ЗАЕС станом на ранок 27 травня – без надзвичайних ситуацій. Про це повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews. Він також розповів, як пройшла ніч у районі.

Вчора, пізно ввечері, росіяни здійснили обстріл населеного пункту Марганецької ТГ. Люди не постраждали. На ранок, армія рф повторно атакувала Марганецьку ТГ з використанням ствольної артилерії. Люди не постраждали. Пошкоджено лінію електромережі.

В межах інших громад району ніч минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

В Енергодарі і на ЗАЕС без надзвичайних ситуацій

Радіаційний фон не перевищує звичайні показники. За наявною інформацією в місті Енергодар та на станції на цю хвилину без надзвичайних ситуацій.

Прошу жителів прибережних населених пунктів пам’ятати про ймовірність денних обстрілів та уникати відкритих ділянок місцевості. Щиро бажаю вам гарного дня, – додав Євтушенко

Нагадаємо, вчора ГУР МО України попередило про можливу провокацію окупантів на ЗАЕС з імітацією витоку радіації. А начальник Нікопольської РВА порадив тримати напоготові таблетки йоду, документи, речі першої необхідності і бути готовими до евакуації. Також нагадаємо, що відучора в Енергодарі відсутній інтернет.

Ще новини Ніопольщини: Шухевича, Чорновола, Героїв Крут – ще 54 нові назви вулиць Нікополя надано для обговорення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×