Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
612
612

Окупанти готують провокацію на ЗАЕС з імітацією витоку ядерних матеріалів – ГУР

провокацію на ЗАЕС

Окупанти готують провокацію на ЗАЕС з імітацією витоку ядерних матеріалів. Повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Nikopolnews.

«За останньою інформацією, окупанти продовжують елементи ядерного шантажу та ядерного тероризму. Найближчим часом вони готують провокацію, а саме – імітація удару по об’єктах Запорізької атомної станції з елементами витоку ядерних матеріалів. Для цього на території ЗАЕС окупантами вже розміщені відповідні засоби ураження», розповів Андрій Юсов.

Він уточнив, що одразу після цього окупанти хочуть задіяти так званих експертів «Росатому» для «фіксації» ударів. В цей час буде запрошено представників міжнародних структур та організацій, зокрема МАГАТЕ.

Окупанти готують провокацію на ЗАЕС з імітацією витоку ядерних матеріалів

провокацію на ЗАЕС

«Мета цієї провокації – звинувачення України в нібито обстрілі Запорізької атомної станції. Але головна мета росіян – це перешкоджання діям українських Сил безпеки і оборони щодо звільнення наших окупованих територій на Сході та Півдні України. Адже після цього окупанти можуть вимагати мораторій на військові дії», пояснив представник воєнної розвідки України.

Андрій Юсов зазначив, що такі провокації з використанням елементів ядерних матеріалів, а також хімічної зброї російські окупанти найближчим часом можуть організувати по всій лінії фронту на Сході та Півдні країни.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×