Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
729
729

Фейковий «мер Енергодара» чомусь називає ЗАЕС «АЗЕС» (відео)

Фейковий «мер Енергодара» чомусь називає ЗАЕС «АЗЕС» (відео)

Фейковий «мер Енергодара» дав інтерв’ю російським пропагандистам, у якому розповів про нібито обстріл з боку ЗСУ. У відео переляканий і явно не дуже адекватний окупант чомусь називає Запорізьку атомну електростанцію «АЗЕС».

Цікаво, чому? Можливо, у загарбника від переляку все перемішалося в голові і він вже не в змозі відрізнити АЕС від АЗС. Чи не знає, де знаходиться? Але, скоріш за все, справа у тому, що він – не місцевий. Адже місцеві ніколи так не називають станцію.

Фейковий «мер Енергодара» чомусь називає ЗАЕС «АЗЕС»: відео

Росіяни змінили в Енергодарі вже, мабуть, з півдюжини «мерів». І зараз цю роль виконує присланий з країни-окупанта дехто Едуард Сєновоз. Раніше він працював директором Смоленської атомної станції. А своє призначення на посаду «мера» Енергодара назвав несподіванкою.

Зазначимо, що у росіян вже стало звичайною практикою призначати на окупованих територіях керівниками своїх громадян. Можливо, колаборантів не вистачає. Або просто хочуть міцніше тримати під контролем захоплені території.

Але кінець для всіх – і колаборантів і окупантів – буде один. Коли прийдуть ЗСУ, всі вони накивають п’ятами. І це ще, якщо пощастить.

Щодо ж до обстрілу, про який говорить в інтерв’ю фейковий мер Сєновоз, раніше ми вже повідомляли, що 19 травня окупанти влаштували в Енергодарі провокацію, обстрілявши блокпост і поранивши мирного мешканця. Зроблено це було з метою звинувачення ЗСУ. Так і сталося: одразу після провокацій усі пропагандистські помийки почали розносити цю інформацію на своїх ресурсах, звинувачуючи українську армію в обстрілах мирного населення.

Ще новини ЗАЕС: “Перед виходом з Мелітополя вийдуть з Енергодара” – з’явилися нові деталі планів “евакуації” росіян

Читайте також: Ворог здійснив 92 обстріли Запорізької області: 9 поранених, серед них дитина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×