Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5654
5654

«Жоден окупант не ступив на землю Нікопольського району» – Євтушенко про ранкові події з човном

«Жоден окупант не ступив на землю Нікопольського району» - Євтушенко про ранкові події з човном

Начальник РВА Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 22 травня на території Нікопольського району. У тому числі він прокоментував інцидент з човном, який рухався у бік берега Нікопольщини, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, протягом дня армія рф, використовуючи ствольну артилерію, двічі атакувала населені пункти Марганецької і Червоногригорівської ТГ. Люди не постраждали. Фахівці ДСНС обстежують місця вибухів.

Щодо ранкових подій в акваторії Каховського водосховища – ситуація відпрацьована Силами оборони України. На загал маю можливість сказати наступне: жоден окупант не ступив на землю Нікопольського району, а плавзасіб послужить справі захисту Держави, – сказав Євтушенко

Він зазначив, що наразі, зберігається небезпека обстрілу Мирівської і Марганецької ТГ. Тому попросив мешканців громад перебувати в безпечних місцях.

За сумною традицією раджу жителям прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – додав начальник Нікопольської РВА

Ще новини Нікополя: Плавзасіб на воді у бік Нікопольщини: що відомо про інцидент 22 травня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×