Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1458
1458

Батько загинув у нього на очах: важкопораненого бійця рятують у Дніпрі

Батько загинув у нього на очах: важкопораненого бійця рятують у Дніпрі

Важкопораненого бійця рятують у Дніпрі у лікарні імені Мечникова. Чергову історію боротьби за життя розповів директор лікарні Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

За словами Риженка, поранений Рінат з Вінниці. Він – справжній патріот, духовний українець. Разом з батьком вони захищали Україну на фронті. На війну пішли добровольцями. Батько загинув на очах у Ріната, а сам хлопець отримав дуже важкі поранення.

До лікарні поступив в комі з великою крововтратою. Права нога розірвана на шматочки, в лівій – відламкові поранення коліна та стегна.

Зараз поруч з бійцем – мама. Вона гладить сина по волоссям та дякує лікарям Мечникова за те, що витягли його з того світу. Сам Рінат мріє повернутися додому на двох ногах.

Реаніматологи (Анатолий Галущак) та травматологи (Kirill Suprunenko) Мечникова кожного дня збирають по частинкам ногу, відокремлюючи живі тканини від померлих, щоб не втратити кінцівку, – пише Сергій Риженко

А далі Рінату буде потрібна довготривала реабілітація.

Лікар також розповів, що в окремій палаті у Мечникова лежить жінка-капітан – справжня красуня, українка з русявим волоссям, яка потрапила під ракетний обстріл.

Вони з чоловіком з перших днів на війні.  Він – командир батальйону. У неї – осколкове поранення кисті руки та стегна. А ще – вагітність 20 тижнів.

Захисниця прагне народити довгоочікувану дитину. Їй в цьому допоможуть лікарі Мечникова.

І так кожен день за днем, рятуючи життя та майбутнє України, наближаємо Перемогу, – резюмує Сергій Риженко

Ще новини Дніпропетровщини: «По нам вгатили, снаряди метрів за 50 падали» – рятувальник з Нікополя розповів про свою роботу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×