Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5918
5918

Геннадій Корбан розповів про цілі ворога на Дніпропетровщині (відео)

Геннадій Корбан розповів про цілі ворога на Дніпропетровщині (відео)

Останнім часом Дніпропетровську область ворог почав частіше обстрілювати. Тільки за один ранок 29 березня було атаковано ракетами три райони. Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан у своєму відеокоментарі Дніпро TV 29 березня розповів про цілі ворога на Дніпропетровщині і про загальну ситуацію у регіоні, передає Nikopolnews.

Ситуація у Дніпрі та області, за словами Корбана, залишається контрольованою. Рубежі регіону надійно укріплені — особливо там, де можливі ворожі атаки.

«І ми продовжуємо робити це далі, нарощуючи також бойову та вогневу потужності. Наразі Дніпропетровська область — це серйозний укріпрайон, де є якісний контингент бойових частин. Тож ми з оптимізмом можемо дивитися в найближче майбутнє», — сказав керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

За його словами, зусиллями ЗСУ та тероборони українським частинам вдалося просунутися нижче Кривого Рогу на 40-60 кілометрів і відсунути ворога. Нагадаємо, про це ж раніше говорив і голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Щодо цілей ворога на Дніпропетровщині, якими вони вбачаються зараз, Корбан сказав, що з огляду на нещодавні ракетні атаки російських окупантів на область, можна дійти висновку, що цілями ворога є комунікації: переїзди, віадуки, мости.

Корбан нагадав, що Дніпро та область залишаються великим гуманітарним хабом:

Ми надаємо допомогу сусіднім регіонам. Насамперед — Харкову і Харківській області, Сумам і Сумській області. Наші автобуси евакуюють людей з Маріуполя, – сказав він.

Також Геннадій Корбан розповів, що Дніпропетровщина накопичила суттєві запаси продуктів: більше тисячі тон курятини, близько 130 тис. банок різних консервів, понад 1500 тон цукру та 1600 тон соняшникової олії, щонайменше 4 вагони солі тощо. Усе це зберігається в різних місцях, аби убезпечити продукти.

Про цілі ворога на Дніпропетровщині і загальну ситуацію у коментарі на відео:

Геннадій Корбан: «Дніпропетровщина – великий гуманітарний хаб»Геннадій Корбан: «Дніпропетровщина – великий гуманітарний хаб»

Як укріплена Дніпропетровщина і коли закінчиться війна: керівник центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан

Мешканцям Нікополя можна не хвилюватися – заяви Лукашука і Корбана

ЗСУ відкидають ворога від кордонів Дніпропетровщини, з боку Нікополя оборона посилена – Микола Лукашук

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×