Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
154
154

Закликав приєднатися до росії: мешканцю Синельниківського району повідомили про підозру

Мешканцю Синельниківського району повідомили про підозру, який Закликав приєднатися до росії. А також виправдовував збройну агресію.

Про це розповіли на сайті прокуратури, передає Nikopolnews.

За даними слідства, адміністратор проросійської інтернет-спільноти у соцмережі систематично розміщував публікації. У них він виправдовував збройну агресію РФ проти України.

Чоловік заперечував присутність військових рф на території України з 2014 року. Повномасштабне вторгнення представляв як боротьбу з фашизмом, українців і росіян називав «одним народом» та звинувачував українську владу у розв’язанні «внутрішнього громадянського конфлікту».

Мешканцю Синельниківського району повідомили про підозру

мешканцю Дніпропетровщини повідомили про підозру

 У забороненій соцмережі чоловік неодноразово залишав коментарі під публікаціями проросійських спільнот із закликами «повертати Дніпропетровськ в росію» та «приєднати до росії Донецьку і Луганську області».

У підозрюваного чоловіка провели обшуки та вилучили комп’ютерну техніку і мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.

Мешканцю Синельниківського району повідомили про підозру за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 110, ч. 2, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України). Наразі його затримано і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Новини Нікополя і області: Пошкодив банер і прапор України: у Дніпрі повідомили підозру 34-річному чоловіку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×