Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
522
522

На Дніпропетровщині викрили ще двох прихильників росії

На Дніпропетровщині викрили ще двох прихильників росії

На Дніпропетровщині викрили ще двох прихильників росії. Їх судитимуть за підтримку окупантів та виправдовування збройної агресії РФ. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Першотравенської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальні акти стосовно двох громадян за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України (ч. 1 ст. 111-1, ч. 1 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, мешканець м. Кам’янське через власний акаунт у забороненій соцмережі поширював контент з проросійських спільнот, а в коментарях закликав підтримати «спеціальну військову операцію».

Мешканка м. Павлограда під час розмов називала збройну агресію РФ внутрішнім громадянським конфліктом та запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

Висновком судово-лінгвістичної експертизи підтверджено наявність у висловлюваннях жінки виправдовування та заперечення збройної агресії РФ проти України.

Ще новини Дніпропетровщини: Систематично виправдовували збройну агресію РФ – на Дніпропетровщині судитимуть двох зрадників

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×