Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
384
384

На Дніпропетровщині жорстоко вбили 85-річного дідуся, завдавши йому 30 ножових поранень

На Дніпропетровщині жорстоко вбили 85-річного дідуся, завдавши йому 35 ножових поранень

На Дніпропетровщині жорстоко вбили 85-річного дідуся, завдавши йому 30 ножових поранень. Зловмисник пішов на такий страшний крок заради наживи. Про це повідомляє поліція, передає Nikopolnews.

Поліція Першотравенська затримала підозрюваного.

9 жовтня о 10:28 до поліції зателефонувала жінка. Вона повідомила, що коли прийшла додому, то виявила свого батька мертвим, на його тілі були явні тілесні ушкодження. З місця скоєння злочину правоохоронці вилучили речові докази, у тому числі ніж, яким було вбито дідуся.

Як з’ясувалося, підозрюваний знаючи, що у квартирі потерпілого є цінні речі вирішив вчинити злочин. Він зайшов до помешкання та вбив дідуся. Нападник наніс потерпілому більше 30 ножових поранень. Після скоєння злочину чоловік заволодів грошима, мобільним телефоном та електроінструментом потерпілого.

Правоохоронці відділення № 3 Синельниківського РУП провели низку експертних досліджень, ряд оперативних заходів та у процесуальному порядку затримали правопорушника. Ним виявився 32-річний місцевий житель.

Нападника затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України.

Ще новини Дніпропетровщини: Мешканець Покрова завдав знайомому 35 ударів в область голови, грудей та тулуба

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×