Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
839
839

Мешканець Дніпропетровщини намагався перетнути кордон, але замерз і помер

Мешканець Дніпропетровщини намагався  перетнути кордон, але замерз і помер

Мешканець Дніпропетровщини намагався незаконно перетнути кордон України з Румунією, але це бажання закінчилося для нього фатально. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Держприкордонслужбу.

Обмороженого і без свідомості мешканця Дніпропетровщини прикордонники виявили у горах Закарпаття.

Як виявилося, чоловік понад три доби тинявся у високогір’ї Рахівщини без відповідного спорядження, одягу та запасів їжі та води.

21 листопада на Закарпатті під час патрулювання кордону прикордонники виявили знесиленого чоловіка непритомним.

Військовослужбовці привели незнайомця до тями. Чоловік ледве розмовляв і єдине, що зміг повідомити, що більше трьох діб блукав у горах і нічого не їв.

46-річний чоловік при собі мав паспорт громадянина України, а також посвідку на проживання та отримання грошових виплат у Румунії.

Самостійно пересуватися він не міг. Прикордонники викликали карету швидкої допомоги. Лікарі діагностували у нього переохолодження, виснаження та обмороження нижніх кінцівок.

Мешканець Дніпропетровщини намагався  перетнути кордон, але замерз і помер

Чоловіка госпіталізували. У лікарні у нього діагностували переохолодження 2-3 ступеня та ниркову недостатність. На жаль, життя дніпропетровця не вдалося врятувати. 22 листопада він помер – там же, у лікарні Закарпаття.

Мешканець Дніпропетровщини намагався  перетнути кордон, але замерз і помер

Смерть чоловіка доповнила сумну статистику загиблих під час спроби незаконного перетину кордону, – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби

Прикордонники додають, що загалом від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України  загинули 24 чоловіки – 19 потонули у річці Тиса, ще 5 загинули під час спроби перетинання гірської ділянки кордону.

Державна прикордонна служба вкотре закликає подорожніх утриматися від походів у гори й спроб перепливання річкою Тиса та не порушувати державний кордон.

Мешканець Дніпропетровщини намагався  перетнути кордон, але замерз і помер

Зараз на Закарпатті спостерігаються складні погодні умови, спричинені проливними дощами, зниженням температури повітря та густим туманом.

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів і потрапив до лікарні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×