Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6607
6607

Нардеп 4-х скликань від Марганця зрадник Царьов запропонував Вілкулам здати Кривий Ріг і отримав відповідь

Нардеп 4-х созывов от Марганца предатель Царев предложил Вилкулам сдать Кривой Рог и получил ответ

Нардеп чотирьох скликань Верховної Ради, якого обирали на 40-му окрузі, куди входить Марганець, зрадник Олег Царьов запропонував Вілкулам здати Кривий Ріг. І отримав відповідь. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на голову військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Колишній український нардеп Олег Царьов, що прибув до України з російськими військами, звернувся до Юрія та Олександра Вілкулів, які зараз очолюють Кривий Ріг, і запропонував їм «піти на співпрацю з російською армією». Аргументуючи таку пропозицію тим, що це, мовляв, збереже місто і життя людей.

Очікую від мера Кривого Рогу Юрія Вілкула послідовності. Юрій і Олександр Вілкули були моїми однопартійцями і завжди займали проросійську позицію. Піти на співробітництво з армією рф – це зберегти місто і життя криворіжців. Сподіваюсь, мер Кривого Рогу прийме правильне рішення, – написав Царьов

На що отримав відповідь від Олександра Вілкула:

Пішов на х@й, зрадник, разом зі своїми господарями!

Нардеп 4-х скликань від Марганця зрадник Царьов запропонував Вілкулам здати Кривий Ріг і отримав відповідь

Нагадаємо, зрадник Олег Царьов народився у Дніпрі, потім проживав у Тернополі, куди була направлена по роботі його мати.

Народний депутат України 4, 5, 6, 7 скликань (вперше по 40-му округу обрався у 2002 році). Колишній заступник глави фракції Партії регіонів у Верховній раді 7 скликання і колишній член цієї партії (виключений у 2014 році). Був кандидатом на пост Президента України на дострокових виборах 25 травня 2014 року, але 1 травня зняв свою кандидатуру.

26 липня 2014 року став спікером «парламенту» так званої Новоросії.

Пізніше пропонував розділити Україну. Він заявив, що у 2014 році Росія захопила дуже мало української території.

У лютому 2022 року Царьов знову з’явився у медіапросторі України зі скандальними заявами. Так, він заявив, що планує балотуватися по округу №40 – по якому балотувався «слуга народу» Олександр Трухін. Царьов висловив упевненість, що Трухін вже не буде обраний у Верховну Раду України, а замість Трухіна оберуть його. У той же час сам екс-‘регіонал’ висловив сумнів у тому, що до його повернення Україна збережеться як окрема держава.

Сподіваємось, на росію Царьов повернеться у не збереженому стані, наслідуючи приклад тисяч своїх нинішніх соратників.

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» — голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

Окупанти обстріляли з «Градів» село на Дніпропетровщині

У Нікополі – черги бажаючих здати кров для ЗСУ і записатися до тероборони

Уродженець Дніпропетровщини, що воював за окупанта, здався в полон (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×