Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1009
1009

Фельдшер не могла стримати сліз: на Дніпропетровщині чоловік жорстоко побив 7-річного сина і дружину

Фельдшер не могла стримати сліз: на Дніпропетровщині чоловік жорстоко побив 7-річного сина і дружину

На Дніпропетровщині чоловік жорстоко побив 7-річного сина і дружину. Їх рятували медики «швидкої». Ще двоє дітей отримали психологічну травму. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він вже не вперше розпускає руки.

Події відбувалися у Новомосковському районі. Про них розповіла медик Тетяна Єсич, передає Nikopolnews.

Бригади екстреної медичної допомоги, на жаль, нерідко виїздять на виклики до постраждалих від домашнього насилля. А коли  від цього в родині страждають діти, то це – взагалі поза межами будь-якого розуміння, – написала Тетяна Єсич

Вона розповіла, що 12 березня о 23:23 на лінію “103” надійшов виклик в одне із сіл Губиниської ОТГ Новомосковського району з приводу побиття чоловіком дружини та власного 7-річного сина, які отримали травми та потребують допомоги. На виклик негайно виїхала бригада Новомосковської станції ЕМД – структурного підрозділу КП “ОЦЕМД та МК”ДОР”  у складі фельдшера з МНС Вікторії БУДНІК та водія Владислава БУДНІКА.

На Дніпропетровщині медики рятували дітей і жінку

Фельдшер не могла стримати сліз: на Дніпропетровщині чоловік жорстоко побив 7-річного сина і дружину

Як з’ясувалося, в родині, де троє неповнолітніх дітей,  нетверезий 38-річний батько не вперше дає волю кулакам, внаслідок чого потерпають дружина та діти.

Цього разу знадобилась медична допомога і дітям,, і жінці. У 7-річного хлопчика попередньо діагностували ЗЧМТ, струс головного мозку, закриту травму живота, множинні забої та гематоми голови, грудної клітини, кінцівок. У 15-річної дівчинки  – гостру реакцію на стрес. Їх, а також 3-річного малюка, який, на щастя, не постраждав фізично, в супроводі постраждалої матері (ЗЧМТ, струс головного мозку, ЗТГК) було госпіталізовані бригадою ЕМД до КП “РМЦРЗ “ДОР”.

На час прибуття бригади ЕМД на виклик нелюда вже забрали працівники поліції. Фельдшер Вікторія не могла стримати сліз, коли згадувала цей виклик та побитого хлопчика.

Дякуємо бригаді ЕМД за чуйність, людяність та професіоналізм. Небайдужість до чужої біди спонукала тримати зв’язок з родиною. Відомо, що хлопчик обстежений, на щастя, в нього не виявлено загрозливого стану. А мати таки вирішила вивезти дітей подалі від  недо-чоловіка. Це принаймні врятує дітей від можливого каліцтва та психічних розладів. Дуже сподіваємось на справедливе покарання особи, яка пиячить та піднімає свої кінцівки на беззахисних дружину та дітей, – написала Тетяна Єсич

Ще новини Дніпропетровщини: «Важко, коли дзвонить телефон загиблого, а на екрані мама чи дружина» – Захисниця з Покрова розповіла про свою службу в ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×