Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6173
6173

Під Кривим Рогом на мінах підірвалася ворожа диверсійна група

Під Кривим Рогом на мінах підірвалася ворожа диверсійна група

Під Кривим Рогом на мінах підірвалася ворожа диверсійно-розвідувальна група. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцеве видання Перший Міський, яке, в свою чергу, посилається на командування тероборони Кривого Рогу.

Зупинені силами ЗСУ на далеких підступах до Кривого Рогу окупаційні війська намагаються проникнути ближче до міста невеликими групами, а також направляють розвідувальні групи на відібраних у жителів окупованих районів автомобілях. Всі такі спроби на даний момент успішно припиняються. Ефективну роль в обороні відіграють і мінні загородження, встановлені ЗСУ.

Під ранок 22 березня на одному з таких загороджень на підступах до Кривого Рогу підірвався автомобіль з ДРГ ворога і зброєю. Наразі вивчаються знайдені у залишках автомобіля документи.

Під Кривим Рогом на мінах підірвалася ворожа диверсійна група

У зв’язку з масовим мінуванням територій для недопущення ворога, всі жителі Кривого Рогу і Криворізького району зобов’язані максимально суворо дотримуватися правил пересування по місцевості за межами населених пунктів.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

  • пересування транспорту будь-якими територіями району (у тому числі, полями, посадками, балками, тощо) та польовими дорогами, за винятком основних доріг загального користування між населеними пунктами;
  • індивідуальне пересування за межами населених пунктів поза дорогами загального користування;
  • виїзд сільгосптехніки на поля та ремонтної техніки підприємств будь-яких форм власності без попереднього погодження з головами ОТГ, яким дозвіл видаватиме командування військових;
  • перегін худоби та вигул тварин за межами населених пунктів без погодження з головами ОТГ (за процедурою);
  • збирання та заготівля дров та будь-які інші види робіт за межами населених пунктів та доріг загального користування.

З метою запобігання демаскування мінних полів та прилеглих укріпрайонів мінні загородження НЕ ЗАВЖДИ МАРКУЮТЬСЯ І НЕ ЗАВЖДИ ПОЗНАЧАЮТЬСЯ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИМИ ЗНАКАМИ!

Усі підступи до Кривого Рогу заміновано

На Нікопольщині продовжують посилювати інженерні спорудження і мінні поля

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» — голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×