Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2082
2082

Росіяни замінували охолоджувач на Запорізькій АЕС – Кирило Буданов (відео)

Росіяни замінували охолоджувач

Росіяни замінували охолоджувач на Запорізькій АЕС. Про це повідомив очільник розвідки Кирило Буданов в ефірі телемарафону 20 червня, передає Nikopolnews.

«Станом на зараз певна загроза для АЕС існує, адже вона як перебувала, так і перебуває під окупацією. Знищивши греблю, вони зруйнували нормальний доступ до охолоджувачів, які працюють на АЕС. Найстрашніше, що за цей час Запорізька атомна електростанція була додатково замінована — замінували саме охолоджувач. Якщо вони виведуть його з ладу шляхом підриву, велика вірогідність того, що будуть значні проблеми», – сказав Кирило Буданов

 Росіяни замінували охолоджувач на Запорізькій АЕС: відео

⚡ БУДАНОВ: Пригожин каже ПРАВДУ. В Росії все частіше "нічого не відбувається". ЗАЕС під ЗАГРОЗОЮ⚡ БУДАНОВ: Пригожин каже ПРАВДУ. В Росії все частіше “нічого не відбувається”. ЗАЕС під ЗАГРОЗОЮ

Крім того, він розповів деталі підриву Каховської ГЕС уночі 6 червня. Так, російське командування за пів години до цього по радіомережі вийшло на підрозділ, який був на Каховській ГЕС, і наказало дуже швидко зібратись і покинути територію. Тоді ж на ГЕС прибула група спецпризначення — «і після цього відбулось, що відбулось».

За словами Буданова, усі підрозділи російських військ, які були поруч із ГЕС, насправді не знали про запланований підрив, їх це застало зненацька.

Ось що буде, якщо раптом окупанти підірвуть Запорізьку АЕС.

30 тис. кв. км можуть стати зоною відчуження, а 2 млн. кв. км буде забруднено, включаючи території Білорусі, Румунії, Молдови та Туреччини.

При цьому багато залежатиме від напрямку вітру.

що буде, якщо  окупанти підірвуть Запорізьку АЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×