Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
362
362

Шахрай з Кривого Рогу «кидав» на гроші військових і волонтерів – заволодів 3 млн грн

Шахрай з Кривого Рогу «кидав» на гроші військових і волонтерів - заволодів 3 млн грн

Шахрай з Кривого Рогу «продавав» неіснуючі автівки і квадрокоптери для ЗСУ. Тепер його судитимуть. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

В результаті своїх злочинних дій чоловік заволодів 3 млн грн.

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Кривий Ріг за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений розміщував на відомих торгівельних інтернет-майданчиках оголошення про продаж легкових автомобілів з доставкою з-за кордону та квадрокоптерів за найбільш привабливою ціною.

У подальшому він отримував кошти в якості передплати, зокрема, від військових та волонтерів, які шукали вказаний товар для потреб ЗСУ.

Шахрай з Кривого Рогу «кидав» на гроші військових і волонтерів - заволодів 3 млн грн

Далі свої зобов’язання він не виконував.

Встановлено, що обвинувачений ошукав 25 жителів різних регіонів України, яким завдано шкоди майже на 3 млн грн.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-картки, комп’ютерну техніку, електронні накопичувачі інформації, банківські картки, чорнові записи та грошові кошти.

Ще новини Дніпропетровщини: У Нікополі чоловік відправив товариша в магазин за «добавкою», а той викрав картку і зняв 20 000 гривень

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×