Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
247
247

У бомбосховищах Зеленодольська проводять безкоштовний інтернет

У бомбосховищах Зеленодольська проводять безкоштовний інтернет

Зеленодольську на Дніпропетровщині не пощастило – він знаходиться близько до кордону з Херсонщиною і регулярно піддається ворожим обстрілам. То ж люди багато часу проводять в укриттях. Аби мешканці мали чим зайнятися під час довгого сидіння в чотирьох стінах, у бомбосховищах Зеленодольська проводять інтернет.

Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал, передає Nikopolnews.

Від початку війни «Домашній Інтернет» від Київстар з’явився вже в 27 бомбосховищах  Зеленодольська. І компанія продовжує приймати заявки на подальші підключення.

У бомбосховищах Зеленодольська проводять безкоштовний інтернет

Для того, щоб підключили WI-FI в укритті потрібно, звернутись із запитом на електрону адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Впродовж кількох днів технічний спеціаліст наддасть зворотній зв’язок, щодо можливості підключення та необхідний час для виконання запиту. Послуга надається безкоштовно.

Загалом же Київстар вже підключив понад 800 бомбосховищ та укриттів в 38 містах України, але готовий надавати послугу в кожному з 124 населених пунктів, де є мережа «Домашній Інтернет» від Київстар.

«Кожен з нас зараз робить свій вклад в наближення перемоги в цій війні і наше головне завдання зараз, це забезпечувати громадян зв’язком – чи то мобільним, чи фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та підтримуємо наших колег провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу» – прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар, Сергій Сухорук.

У бомбосховищах Зеленодольська проводять безкоштовний інтернет

Мешканців селища біля Зеленодольська сьогодні просять не виходити на вулицю

«Вночі було гучно» — міський голова Зеленодольська

«Сьогодні у нас гучно» — міський голова Зеленодольська

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×