Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
444
444

У Дніпрі чоловіка підозрюють у вбивстві 4-річної дитини

У Дніпрі чоловіка підозрюють у вбивстві 4-річної дитини

У Дніпрі чоловіка підозрюють у вбивстві 4-річної дитини, повідомляє канал 24, передає Nikopolnews.

30 березня поліцейські отримали повідомлення про смерть 4-річного хлопчика. Стало відомо, що співмешканець матері завдав 4-річній дитині кілька ударів у живіт та по тілу. Від отриманих травм дитина померла.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строком до 10 років.

Вітчима підозрюють у вбивстві

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в одному зі житлових районів Дніпра, на вулиці Айдарівській раптово помер маленький хлопчик. Правоохоронці виявили на тілі дитини ушкодження. Через деякий час стало відомо, що до цього може бути причетний вітчим (співмешканець матері) неповнолітнього.

Як зазначили у силовій держструктурі, підозрюваного у вбивстві затримали згідно з положеннями статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Під час огляду на тілі хлопчика були виявлені тілесні ушкодження. Працівники відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції з’ясували, що до загибелі дитини причетний співмешканець матері,

– йдеться у повідомленні поліції

Окрім того, там зазначено, що наразі триває досудове розслідування у цій справі за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. У ній йдеться про завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть людини.

Підозрюваний заперечував провину

Журналісти 24-го каналу зазначають, що спершу у правоохоронних органах говорили про те, що не знать, чи можуть бути пов’язані тілесні ушкодження хлопчика з його загибеллю. Власне, речниця Національної поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська констатувала, що батьки ‘мали своє пояснення’ синців на тілі дитини. Водночас вона тоді попросила не забігати наперед.

Разом з тим анонімні телеграм-канали писали, що в 4-річного хлопчика виявили забій на лобі та синець біля паху. За попередньою неофіційною інформацією, дитина отримала травми нібито під час гра, після чого лягла на диван, почала їсти й померла. Уже зараз можна констатувати, що це виявилось неправдою.

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині за розбещення 5-річного хлопчика засудили місцевого мешканця

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×