Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6369
6369

ДТЕК оновив графік відключень світла у Дніпропетровській області з 21 грудня

ДТЕК оновив графік відключень світла у Дніпропетровській області з 21 грудня

ДТЕК оновив графік відключень світла у Дніпропетровській області, повідомляє Nikopolnews.

Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі з 21 грудня запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів.

В оновленому графіку ми актуалізували базу та додали нові адреси, які раніше клієнти не могли знайти в графіку. Намагаємось проводити відключення так, щоб електропостачання було відсутнє не більше 4 години через 5 годин наявності світла, – йдеться у повідомленні компанії.

Щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – просто введіть свій населений пункт та адресу у відповідні поля, та ознайомтесь з графіком електропостачання ЗА ЦИМ ПОСЛАННЯМ.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі. Наголошуємо! Попередні графіки не діють! – підкреслюють у компанії.

У разі відсутності вашої адреси в графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком — просять невідкладно повідомляти про це.

Нам важливий зворотній зв’язок, щоб в стислі терміни зробити графіки максимально зручними для користувачів, – зазначають у ДТЕК.

Найшвидший спосіб — написати в приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Дніпровські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?»- https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns. Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Раніше оновлені графіки були запущені в Києві та Одеській області. Згодом оновлені графіки запрацюють в Київській області.

Важливо пам’ятати!

Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

ДТЕК оновив графік відключень світла у Дніпропетровській області – що означають кольори

ДТЕК оновив графік відключень світла у Дніпропетровській області з 21 грудня

Ракетні удари по енергетиці України – чи є у росії запасний план і яка тактика ворога

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×