Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
917
917

Відбита ворожа атака, руйнування, двоє загиблих: як пройшов день 28 квітня на Дніпропетровщині

«Більш-менш спокійно»: як пройшла ніч 3 травня на Дніпропетровщиніровщині

Як пройшов день 28 квітня на Дніпропетровщині, розповіли голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук і начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

Надвечір ворог обстріляв касетними снарядами Велику Костромку, що у Криворізькому районі. На жаль, одна цивільна людина загинула. Наразі з‘ясовуємо масштаби руйнувань житлового сектору та господарських будівель,розповів Микола лукашук.

Як пройшов день 27 квітня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

За його словами, протягом дня ЗСУ успішно відбили спробу штурмових дій окупаційних військ в районі населеного пункту Заградівка, що на межі Херсонщини та Дніпропетровщини.

Станом на цю хвилину окупантів в області немає.

Сьогодні весь день провів в Синельниківському районі, по якому рано вранці ворог вдарив ракетою. Зовсім поруч з районом, але на території Запорізької області, базуються окупаційні війська. Небезпечний напрямок. Тому разом з обласною війською адміністрацією, силами ТрО, народним депутатом Сергієм Северином, депутатами Дніпропетровської обласної ради, очільником міста Синельникове та головами тих громад, які межують із зоною бойових дій, обговорили оборону району і його потреби, – розповів Микола Лукашук.

(Нагадаємо, вранці 28 квітня окупанти завдали ракетного удару по недіючому підприємству у Синельниківському районі).

За словами Олександра Вілкула, у регіоні ситуація залишається повністю контрольованою ЗСУ та Військовою адміністрацією.

Ворожі війська стримуються на далекому периметрі – Олександр Вілкул про ситуацію в регіоні

Він теж розповів, що сьогодні було успішно відбито спробу штурмових дій противника на криворізькому напрямку в районах Іванівки та Заградівки. Ворог зазнав значних втрат у живій силі та техніці. Зовнішній периметр оборони, як і раніше, проходить у Херсонській області, за 50 кілометрів від Кривого Рогу.

Триває масований обстріл орками наших територій по всій лінії зіткнення. Зокрема, окупанти з РСЗВ обстріляли Велику Кострому. Загинув 71-річний чоловік. Пошкоджено кілька житлових будинків. Через обстріл село частково залишилося без світла та газу. В Апостолівській громаді один із мешканців підібрав касетний боєзаряд орків, що не розірвався, він здетонував і чоловік загинув.

Ворог обстріляв блокпост і околиці селища на Дніпропетровщині – як пройшов день 16 квітня в регіоні

Як пройшов день 19 квітня на Дніпропетровщині і яка ситуація в області

Ворожа ракета і збитий безпілотник: день 23 квітня на Дніпропетровщині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×