Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
288
288

Випив, сів за кермо, врізався в дерево: на Дніпропетровщині медики рятували водія-порушника

Випив, сів за кермо, врізався в дерево: на Дніпропетровщині медики рятували водія-порушника

Випив, сів за руль, врізався в дерево  – цілком логічний розвиток подій. На Дніпропетровщині медики рятували водія-порушника, який вживав алкоголь, потім вирішив покататися і потрапив у ДТП. Цю історію розповіла медик «швидкої» Тетяна Пивоварова. Сама ж подія сталася у Новомосковському районі, передає Nikopolnews.

Сумнозвісно, що п’яний водій – то прихована небезпека для всіх учасників руху і, власне, для самого водія, – каже Тетяна Пивоварова

Вона розповідає, що 8 жовтня о 13:19 год до центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик про ДТП в с. Миколаївка Новомосковського району. Повідомлялося, що водій автомобілю ВАЗ, 47-річний мешканець міста Новомосковськ, не впорався з керуванням та врізався в дерево.

За 14 хвилин на місці пригоди була найближча бригада  Новомосковської станції ЕМД у складі фельдшера з МНС Олени ГОЛУБ та водія Віктора ЛАПШИНА.

Випив, сів за кермо, врізався в дерево: на Дніпропетровщині медики рятували водія-порушника

Травмований водій був швидко вилучений з пошкодженого автомобілю працівниками служби ДСНС, які прибули на місце ДТП одразу за бригадою ЕМД.

Постраждалому з діагнозом “Політравма. ЗЧМТ. ЗТГК. ЗТЖ. Скальпована рана лівого колінного суглобу. Алкогольне сп’яніння.” була вчасно надана необхідна допомога (знеболення, шийний комір, периферичний венозний доступ, введення крісталоїдних розчинів, асептичні пов’язки). Пацієнт був госпіталізований до КП “Новомосковська ЦРЛІЛ” у середньоважкому стані.

Злагоджені сумісні дії  рятувальних служб ЕМД та ДСНС на виклику забезпечили постраждалому шанси на активне і якісне життя (до речі, він швидко одужує в хірургічному відділенні НЦРЛІЛ). А чи зробив чоловік висновки, то невідомо. Вдячні  службовцям ДСНС за професіоналізм та взаємодопомогу, – написала медик

Ще новини Дніпропетровщини: Молотком по кабелю високої напруги: медики розповіли, як марганчанин отримав опіки від електродуги

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×