Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5783
5783

Гендиректор МАГАТЕ прибув на ЗАЕС – чого очікувати нікопольцям і енергодарцям (відео)

Гендиректор МАГАТЕ вирушив на ЗАЕС – чого очікувати нікопольцям і енергодарцям (відео)

Гендиректор МАГАТЕ прибув на ЗАЕС, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Гендиректор МАГАТЕ Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі прибув на Запорізьку АЕС, – йдеться у повідомленні Енергоатому о 12:30 29 березня

Зазначається, що це другий візит керівника МАГАТЕ на найбільшу в Україні та Європі атомну станцію, відтоді як її окупували росіяни.

Цього разу Рафаель Гроссі планує побачити, як змінилася ситуація на ЗАЕС, поспілкуватися з атомниками, які її експлуатують, а також виступить гарантом ротації членів постійної місії Агентства, яка працює на Запорізькій АЕС із вересня 2022 року.

Делегація МАГАТЕ вже пройшла Василівку, їде в бік Енергодара. Берег Енергодара, будьте пильні й акуратні! – написав трохи раніше начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко

Нагадаємо, мешканців обох берегів Каховського водосховища попереджали про можливе погіршення безпекової ситуації у зв’язку із приїздом Гроссі на ЗАЕС. Окупанти можуть влаштовувати провокації, обстрілюючи станцію, аби звинуватити у цьому ЗСУ. Саме так вони робили 1 вересня 2022 року, під час першого візити директора МАГАТЕ на станцію. Мешканців просять у найближчий тиждень уникати відкритих територій і реагувати на сигнали тривоги.

Тим часом, так звана «влада» окупованих території Запорізької області вже готує ґрунт для можливих провокацій, заявляючи про наміри ЗСУ обстрілювати Енергодар і ЗАЕС. Про таке повідомляли напередодні у Центрі протидії дезінформації, розвінчуючи цей російський фейк.

Гендиректор МАГАТЕ прямує на ЗАЕС: відео

Ще новини ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×