Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
543
543

Окупанти облаштовують додатковий паркан навколо ЗАЕС – що відомо

Окупанти облаштовують додатковий паркан навколо ЗАЕС – що відомо

Навколо ЗАЕС окупанти встановлюють додатковий парканю Відтепер працівники станції не доїжджатимуть прямо до неї, як це було завжди, а частину шляху долатимуть пішки

Перепоною для автобусів з персоналом станції стане додатковий паркан, який окупанти встановлюють на підходах до Запорізької АЕС. Про це повідомляє Енергоатом, інформує Nokopolnews.

Рейсові автобуси для персоналу ЗАЕС, які доставляють атомників на роботу, більше не курсуватимуть до фінального пункту маршруту. Перепоною стане новий паркан, який загарбники облаштовують на підходах до адмінбудівлі станції. Для цього вже почали рити землю.

Окупанти облаштовують додатковий паркан навколо ЗАЕС

Окупанти облаштовують додатковий паркан навколо ЗАЕС – що відомо

Тому маршрутні автобуси доїжджають лише до кільця, де працівників ЗАЕС висаджують, і далі вони мають просто йти. Таким чином рашисти фактично розширюють закритий периметр навколо станції, начебто готуючи її до оборони. А простіше кажучи: вони бояться так, що не зупиняються навіть перед незаконним будівництвом на території атомного об’єкта.

“ЗАЕС – це Україна! Й жодні паркани не завадять повернути станцію під контроль держави та законного оператора – Енергоатома!” – наголошують в Енергоатомі

Ще новини Енергодару: Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними – окупанти мінують все навколо себе

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×