Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
20352
20352

Весь день на березі Енергодара ЗСУ «відпрацьовують» новоприбулу техніку, на Запоріжжі у загарбників величезні втрати

Весь день на березі Енергодара ЗСУ «відпрацьовують» новоприбулу техніку, на Запоріжжі у загарбників величезні втрати

Весь день 20 березня на березі Енергодара ЗСУ «відпрацьовують» окупантів, у тому числі і новоприбулу техніку. А Генштаб повідомляє, що на Запоріжжі у загарбників величезні втрати, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, пізно увечері 19 березня з’явилася інформація про те, що велика колона ворожої техніки (приблизно 50 одиниць) прямує з Херсонського напрямку у бік Енергодара. Згодом стало відомо, що основна частина рушила на Запоріжжя, а залишок зупинився поблизу Енергодара. У тому числі «Гради» і артилерія.

Мешканцям Нікополя та інших прибережних населених пунктів району радили не розслаблятися. Тиша, яка панує тут вже декілька днів, може бути оманливою. І поки є окупанти в Енергодарі – існує загроза. А тим часом, ЗСУ не сиділи, склавши руки. З новоприбулою технікою працювали у тому числі.

Про це увечері повідомив моніторинговий Телеграм-канал Непосредственно Gachi.

Сьогодні весь день наші хлопці відпрацьовують точки на березі Енергодара і трохи далі, так само, «на танцях» та техніка, яку пригнали, – йдеться у повідомленні о 18:09.

А о 19:00 моніторинговий канал пише:

Близько години тому в районі Мічуріна була “котлетка”, після чого – детонація БК. Чи “Град” прибрали, чи польовий склад винесли. Подробиці пізніше

У свою чергу, Генштаб ЗСУ повідомляє, що у Запорізькій області окупанти вантажівками звозять своїх поранених у шпиталі.  Продовжуючи зазнавати величезних втрат, російські загарбники облаштовують все більше своїх шпиталів вздовж лінії зіткнення. Так, один зі шпиталів окупанти організували в будівлі місцевої лікарні селища Розівка Пологівського району. За минулу добу туди привезли близько 50 важкопоранених військовослужбовців армії рф.

Крім того, в селі Високе Василівського району росіяни облаштували шпиталь в будівлі місцевої школи. Туди протягом 19 березня завезли велику кількість важкопоранених. Для цього рашисти використовували 4 медичні вантажівки на базі автомобіля КамАЗ.

Ще новини Енергодара:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×