Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
632
632

Чергова ротація МАГАТЕ на ЗАЕС: військові показали відео, як експерти перетинали лінію розмежування

Чергова ротація МАГАТЕ на ЗАЕС: військові показали відео, як експерти перетинали лінію розмежування

Сьогодні відбулася чергова ротація МАГАТЕ на ЗАЕС. Військові показали відео, як експерти перетинали лінію розмежування. Запис оприлюднив Генштаб ЗСУ 5 грудня, передає Nikopolnews.

5 грудня 2023 року відбулася чергова ротація персоналу постійної моніторингової місії МАГАТЕ на Запорізькій АЕС, яка тимчасово окупована російськими військовими.

Постійна місія МАГАТЕ працює на тимчасово окупованій ЗАЕС із вересня 2022 року. На Хмельницькій, Рівненській, Південноукраїнській атомних станціях, а також на Чорнобильській АЕС, яка перебуває на етапі виведення з експлуатації, постійні моніторингові місії розпочали свою діяльність у січні 2023 року. Сьогодні, 5 грудня, відбулася чергова ротація персоналу постійної моніторингової місії Міжнародного агентства з атомної енергії на Запорізькій АЕС, – йдеться у повідомленні Генштабу

Начальник відділу ЦВФ ОСУВ «Таврія» Олексій Савенко розповів про відповідальну задачу військових – забезпечувати безпеку членів моніторингової місії. Про це дивіться у відео нижче.

На ЗАЕС відбулася ротація МАГАТЕ: військові показали відео, як експерти перетинали лінію розмежування: відео

Ще новини ЗАЕС: Росіяни використовують ЗАЕС як вогневу позицію для обстрілів українських територій – МАГАТЕ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×