Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
495
495

Окупанти продовжують перетворювати Енергодар на військово-логістичну базу, – Генштаб

Окупанти продовжують перетворювати Енергодар на військово-логістичну базу, – Генштаб

Окупанти продовжують перетворювати Енергодар на військово-логістичну базу. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

У ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ від 1 червня повідомляється, що попри численні заклики з боку МАГАТЕ і світових лідерів, окупанти не зупиняються й дедалі більше мілітаризують місто-супутник тимчасово захопленої Запорізької АЕС.

«Так, завод «Нестандартного обладнання і трубопроводів» використовується загарбниками для ремонту військової техніки, а завод «Спеціальних конструкцій», «Домобудівний комбінат» росіяни перетворили на склад військової техніки, зброї та боєприпасів», – інформує Генштаб ЗСУ

Щодо ситуації на фронті на Запорізькому та Херсонському напрямках, Генштаб повідомляє, що противник продовжує вести тут оборонні дії. Здійснив обстріли населених пунктів Времівка, Вільне Поле, Новосілка, Зелене Поле, Новопіль, Темирівка Донецької області; Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Залізничне, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка та Степове Кам’янське, Запорізької області; Берислав, Козацьке, Іванівка, Антонівка, Комишани, Дніпровське, Кізомис, Широка Балка Херсонської області та місто Херсон.

Ще новини Енергодара: Енергодар: у Генштабі розповіли, що відбувається у місті

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×