Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
441
441

В Енергодарі окупанти організували «евакуацію» для родин працівників ЗАЕС – Генштаб

В Енергодарі окупанти організували «евакуацію» для родин працівників ЗАЕС – Генштаб

В Енергодарі окупанти продовжують так звану «евакуацію» населення. Подробиці повідомив у ранковому зведенні 10 травня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Генштаб повідомляє, що в Енергодарі російські окупанти організували так звану “евакуацію” для членів сімей працівників Запорізької АЕС. При чому, співробітникам електростанції виїзд з міста заборонено.

Окупаційна так звана влада анонсувала евакуацію людей до Бердянська і Кирилівки на бази відпочинку та готелі. Однак, тих, хто погодився, вивезли до Ростовської області та розмістили у наметових містечках.

Дещо інша ситуація склалась у Великій Білозерці. Минулого тижня більшість колаборантів залишили населений пункт на власних транспортних засобах у напрямку Криму.

Щодо ситуації на фронті, то На Запорізькому, як і та Херсонському напрямці, противник обороняється. Завдав авіаударів по Оріхову, Кізомису та Станіславу. Обстріляв населені пункти Времівка та Новопіль Донецької області; Ольгівське, Полтавка, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Оріхів, Новоданилівка, Новоандріївка, Степове, Кам’янське і Плавні на Запоріжжі та Антонівка, Молодіжне і Зеленівка Херсонської області.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Окупанти почали «евакуацію» дітей із Кам’янки-Дніпровської. Про це теж повідомив Генштаб.

Також ми розповідали, що відбувається в Енергодарі .

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×