Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1167
1167

Що відбувається в Енергодарі станом на 9 травня

Що відбувається в Енергодарі станом на 9 травня

Що відбувається в Енергодарі станом на 9 травня, повідомляє моніторинговий Телеграм-канал соратника начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка Непосредственно Gachi, передає Nikopolnews.

Як повідомлялося раніше, в Енергодарі, як і в багатьох інших населених пунктах окупованої Запорізької області, загарбники оголосили евакуацію.

За словами Непосредственно Gachi, зараз темпи евакуації вже сповільнилися, хоча вона триває. Так, сьогодні, з 2-ї і 4-ї шкіл Енергодара на виїзд із міста рушили 2 автобуси із супроводом. Кількість автобусів і охочих виїхати стає меншою щодня.

Чоловікам на вулицях стали приділяти підвищену увагу. Особливо до тих, хто ходить без супроводу дівчат. Судячи зі слів жителів, шукають «м’ясо» на фронт.

Тема з паспортизацією не змінюється, бігають як очманілі і вимагають міняти паспорти. Відмоввлятися від українського громадянства і приймати російське. Тільки тупорилі не можуть пояснити, де взяти цей туалетний папір, адже паспортні столи закриті, і, судячи з того, як вивозили документацію, то більше ніколи не відкриються, – пише автор повідомлення

Лікарня в Енергодарі закрита нібито до 11 травня. За інформацією від перевіреного джерела 11 травня будуть збори тих, хто залився в лікарні (персонал). Вирішуватимуть, чи відкривати медзаклад.

Що відбувається в Енергодарі станом на 9 травня

Що стосовно обладнання. Вивезли сьогодні рентген-апарат із дорослої лікарні Енергодара (фото додаю до посту), так само вивезли рентген-апарат із лікарні в Кам’янці-Дніпровській. Попередньо, за кілька днів до цього, вивели МРТ-апарат з Енергодара. Так-так, він там був, просто фахівців не знайшлося для його читання, він стояв у якомусь із приватних медприміщень. Загалом, наразі більше нічого не змінилося в Енергодарі, – пише Непосредственно Gachi

Що відбувається в Енергодарі станом на 9 травня

Що відбувається на ЗАЕС

На станції заборонили навіть кнопкові мобільні телефони, раніше забороняли тільки сенсорні, а зараз ВЗАГАЛІ все заборонили.

На прохідній станції посилили перевірки при вході та виході. На естакаді так само перевірки проводяться серйозні.

Непосредственно Gachi закликає мешканців Енергодара та інших окупованих територій берегти себе.

Вам залишилося тільки вижити зараз, – пише він

Ще новини Енергодара: Як проходить евакуація і що відбувається в Енергодарі, розповів мер Орлов

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×