Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1052
1052

Окупанти погрожують закрити персонал на ЗАЕС під час контрнаступу ЗСУ – ЗМІ

Окупанти погрожують закрити персонал на ЗАЕС під час контрнаступу ЗСУ - ЗМІ

Окупанти погрожують закрити персонал на ЗАЕС під час контрнаступу ЗСУ. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал «Енергоатом», посилаючись на Запоріжжя.Інфо, передає Nikopolnews.

Загарбники розповідають працівникам тимчасово окупованої Запорізької станції, що закриють їх там, якщо ЗАЕС штурмуватимуть українські військові. Також є інформація, що окупанти збираються розмістити персонал у сховищі, яке може вмістити до тисячі осіб.

При цьому рашисти залякують співробітників тим, що нібито Служба безпеки України арештовуватиме всіх, хто працював на атомному об’єкті під час його російської окупації. Це робиться задля того, щоб похитнути психоемоційний стан атомників Запорізької АЕС, які вже понад рік терплять знущання з боку загарбників.

Закликаємо мужніх працівників ЗАЕС не вірити словам окупантів. Рашисти просто розуміють, що їхнє «царювання» на станції добігає кінця, а тому намагаються завдати якомога більшої шкоди як самій Запорізькій АЕС, так і персоналу, який попри все стоїть на варті ядерної та радіаційної безпеки. ЗАЕС – це була, є і буде Україна! – пише Телеграм-канал «Енергодар»

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ЗСУ доведеться обійти ЗАЕС під час контрнаступу – “Енергоатом”

А також, чому на ЗАЕС побільшало російських військових – думка директора «Енергоатому»

Ще новини ЗАЕС і Енергодара: «Керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції, а головний зрадник вже чкурнув

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×