Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
187
187

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 2 см

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 2 см

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 2 см, але він стабільний. Про це повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС – стабільний. Попри підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС, ситуація залишається стабільною та контрольованою, – йдеться у повідомленні Енергоатому 5 вересня

Станом на 11:00 5 вересня фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі. Наразі він становить 16,03 м.

Рівень води в «гарячому» каналі Запорізької ТЕС, звідки за необхідності підживлюється ставок ЗАЕС, – 17,00 м. У «холодному» каналі ЗаТЕС рівень води сягає відмітки 10,82 м.

5 вересня

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 2 см

Зауважимо, що впродовж останнього часу рівень води в обох каналах майже не падає, а показники вже не залежать від Каховського водосховища, адже рашисти його знищили.Також нагадаємо, що енергоблоки ЗАЕС не працюють із вересня 2022 року, тож відтоді активного додаткового випаровування води зі ставка-охолоджувача не відбувається. Слідкуйте за інформацією лише на офіційних ресурсах! – йдеться у повідомленні Енергоатому

Нагадаємо, станом на 4 вересня рівень води у ставку-охолоджувачі становив 16,05 м. Рівень води в «гарячому» каналі Запорізької ТЕС, звідки за необхідності підживлюється ставок ЗАЕС, становив 17,07 м. У «холодному» каналі ЗаТЕС рівень води сягав відмітки 10,83 м.

4 вересня

4 вересня

Ми також повідомляли, на скільки знизився рівень води у ставку охолоджувачі за три місяці – з червня 2023 року.

Супутникові знімки Sentinel-2 L2A з платформи EOSDA LandViewer (https://eos.com/products/landviewer/) від 29 серпня 2023 року.

Ще новини ЗАЕС: Стало відомо, скільки українських фахівців залишилося на ЗАЕС і що коїться на станції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×