Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8456
8456

Паркан не допоміг: колаборанти і росатомці в Енергодарі пакують валізи

Паркан не допоміг: колаборанти і росатомці в Енергодарі пакують валізи

Колаборанти і росатомці в Енергодарі пакують валізи, налякані майбутнім українським контрнаступом і створенням Енергодарської військової адміністрації. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал «Енергодар», передає Nikopolnews.

Паркан не допоміг: колаборанти та росатомці попри посилення оборони пакують валізи. Не встигли рашисти добудувати новий огороджувальний паркан навколо тимчасово окупованої Запорізької АЕС, як уже готуються на вихід, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що ще минулого тижня російські окупанти провели зібрання, на якому попередили колаборантів та росатомців про необхідність пакувати речі і готуватися до евакуації, яка за чутками може відбутись 20 квітня.

Відчувши під ногами палаючу землю – саме так вони сприйняли створення Енергодарської міської військової адміністрації – дехто з росатомців не став чекати і вже сидить на валізах прямо на робочих місцях.

Нагадаємо, аналогічна паніка охопила загарбників після створення Херсонської міської військової адміністрації: вони зробили «жест доброї волі» і покинули Херсон. Пам’ятайте: Енергодар – це Україна і жодного рашиста там не буде, покинуть вони місто з пакетами чи в них, – резюмує автор повідомлення

Ще новини Енергодара: Окупанти облаштовують додатковий паркан навколо ЗАЕС – що відомо

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×