Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2459
2459

Серед загиблих сьогодні на Запоріжжі рятувальників – 31-річний енергодарець

Серед загиблих сьогодні на Запоріжжі рятувальників – 31-річний енергодарець

Серед загиблих сьогодні на Запоріжжі рятувальників – енергодарець Віталій Накаряков. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Серед загиблих сьогодні вранці рятувальників є наш земляк. Віталій Накаряков – старший пожежний-рятувальник 10-ДПРЧ, майстер-сержант служби цивільного захисту, – йдеться у повідомленні

Зазначимо, що сьогодні росіяни вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру у Запорізькій області. Сталося загоряння. Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. Тоді окупанти завдали повторного удару.

Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників  ДСНС загинули. Їм було 31 та 34 роки. Ще троє рятувальників отримали травми. Також постраждали четверо цивільних громадян.

Мер Орлов повідомив, що 31-річний Віталій Накаряков народився і  жив в Енергодарі. Учасник антитерористичної операції на сході України. Нагороджений Нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» навесні 2023 року.

Серед загиблих сьогодні на Запоріжжі рятувальників – 31-річний енергодарець

Проходив службу в пожежній частині міста Енергодар. Після початку повномасштабного вторгнення працював у Запоріжжі, рятував людей, допоки ворожий підступний обстріл не забрав його життя.

Це болюча втрата для всіх нас. Пам’ятаємо  мужніх героїв без зброї! – написав Орлов

Разом з Віталієм загинув його колега Сергій Дорогокупля.

дорогокупля

Ще новини Енергодара: «Це тривало 2 місяці»: спецпризначенець розповів про операції ГУР в Енергодарі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×