Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1492
1492

Окупанти змінили статус Енергодара і призначили Мелітополь «обласним центром» Запоріжжя

Окупанти змінили статус Енергодара і призначили Мелітополь «обласним центром» Запоріжжя

Окупанти змінили статус Енергодара на місто обласного значення і призначили Мелітополь «обласним центром» Запоріжжя. Наказ про перенесення адміністративного центру підписав так званий «глава» Запорізької області гауляйтер Є.Балицький, передає Nikopolnews.

Такі рішення колабораційно-окупаційної “влади” викликають сміх не тільки у законного керівництва області та захоплених міст Запоріжжя, а й у самих окупантів.

Зокрема, мер Мелітополя Іван Федоров прокоментував наказ Є.Балицького про визначення Мелітополя адміністративним центром окупованої частини Запорізької області. Він вважає це рішення початком капітуляції.

“Ворог обрав Мелітополь, як адміністративний так і логістичний центр. Наказ балицького про визнання Мелітополя «столицею» Запорізької області – це початок капітуляції ворога саме на тимчасово окупованій території Запорізької області”, – сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону новин

За його словами, ворог робив заявив, що нібито через 2-3 дні захопить Запоріжжя, що просунувся на запорізькій лінії фронту, зайшов в Кам’янське, Малу Токмачку.

“Те, що вони визнали Мелітополь адміністративним центром захопленої Запорізької області говорить про те, що вони не збираються просуватися і намагаються утримувати те, що захопили”, – сказав Федоров

Також він додав, що гауляйтери приймають новий адмінустрій, аби провести фейкові вибори. Наразі підготовка до “виборів” іде повним ходом, і провести їх можуть в будь-яку хвилину.

Російський терорист Ігор Стрєлков не втримався, щоб не прокоментувати дії своїх поплічників.

Він зазначив, що окрім «перенесення центру», Бердянськ та Енергодар визнано містами обласного значення. Також було визначено адміністративні райони регіону.

Окупанти змінили статус Енергодара і призначили Мелітополь «обласним центром» Запоріжжя

Як кумедно. Запорізька область тепер без Запоріжжя? А чому тоді одразу на Мелітопольську не перейменували? – іронізує Стрєлков

Інші новини Енергодара:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×