Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4006
4006

В Енергодарі почастішали випадки смертельного отруєння алкоголем

В Енергодарі почастішали випадки смертельного отруєння алкоголем

В Енергодарі почастішали випадки смертельного отруєння алкоголем. Про це розповідає мер окупованого росіянами міста Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

За словами Орлова, все частіше з Енергодара надходять звістки про непоодинокі випадки смертельного отруєння сурогатним алкоголем, який завезли в місто великою партією або женуть десь поруч, прямо у підвалах.

ерефія принесла в Енергодар не лише спотворений в своїй жорстокості  та насильстві «руський мир», а й такі ж потворні його традиції. А псевдо «вєлікая расєя» насправді велика лише своєю територію та кількістю моральних деградантів, – пише міський голова

Він наголошує, що тимчасово окуповані території –  не тільки про воєнні злочини. Це також території повного беззаконня за принципом права сильнішого,  а не громадянського, соціального чи економічного права.

  • Де масово віджимають бізнеси.
  • Куди окупанти повернули «кращі» традиції 90-х разом з рекетом, силовим переділом зон впливу та обкладанням даниною.
  • Де абсолютно неконтрольоване ціноутворення.
  • І де зовсім нікому нема справи до ліцензій та сертифікатів якості. Передусім це стосується продуктів харчування та медикаментів. Як виявилось, і алкоголю теж.

Орлов розповідає, що отруєння алкоголем у росії – зовсім не рідкість.  Починаючи з 1992 року і до останнього часу, до числа причин, що визначають зростання смертності в рф, відносять збільшення споживання населенням сурогатів алкоголю, а також незаконно виробленої та неякісної алкогольної продукції.

Тільки у 2020 році за даними росстату унаслідок уживання контрафактного алкоголю померли 10 206 росіян.

Жовтень 2021 -го року: одразу  37 померлих  в Оренбурзькій області рф. Свердловська область: 40 смертей за короткий період з тих же причин. Бурятія, 2022 рік: одразу 8 померлих від отруєння алкоголем в одному маленькому селі. І таких прикладів безліч.

В Енергодарі труяться як окупанти, так і місцеві

Тепер же подібні випадки все частіше трапляються і на окупованих територіях. Коли від «пальонки» як мухи мруть самі окупанти – туди їм і дорога. Але випадки смертей за останній місяць є і серед місцевого населення. Тож будьте обережні і не купуйте продукцію, якість якої ви ніяк не можете перевірити, – закликає Дмитро Орлов

Ще новини Енергодара: «Все надіялася, що нас звільнять» – мешканка Енергодара розповіла про жахи окупації

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×