Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2369
2369

За 50 км від Енергодара окупанти облаштували шпиталь для своїх поранених, привезли медиків з рф

За 50 км від Енергодара окупанти облаштували шпиталь для своїх поранених, привезли медиків з рф

За 50 км від Енергодара окупанти облаштували шпиталь для своїх поранених, куди масово звозять «трьохсотих» загарбників. Про це повідомляє у ранковому зведенні 6 квітня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

У Запорізькій області місцеву лікарню Малої Білозерки росіяни облаштували під військовий шпиталь, – йдеться у повідомленні

За 50 км від Енергодара окупанти облаштували шпиталь в Малій Білозерці: мапа

Зазначається, що наразі у цивільному медичному закладі працюють російські медики. Вони надають свої послуги виключно російським військовослужбовцям.
Станом на 2 квітня поточного року на лікуванні перебувало близько 80 військових Росії з пораненнями різного ступеня важкості.

У Генштабі також повідомляють, що на Запорізькому та Херсонському напрямках противник нарощує у фортифікаційному відношенні оборонні рубежі та позиції.  Обстріляв понад 35 населених пунктів. Серед них – Времівка і Новопіль Донецької області; Малинівка, Залізничне, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Новопавлівка, Кам’янське Запорізької області, а також Новоолександрівка, Гаврилівка, Новоберислав, Козацьке, Миколаївка, Львове, Іванівка, Антонівка, Степанівка та Чорнобаївка Херсонської області.

Ще новини Енергодара: Весь день на березі Енергодара ЗСУ «відпрацьовують» новоприбулу техніку, на Запоріжжі у загарбників величезні втрати

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×