Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11072
11072

“Зворотній відлік до звільнення Енергодара почався” – мер розповів, що відбувається у місті

"Зворотній відлік до звільнення Енергодара почався" – мер розповів, що відбувається у місті

Зворотній відлік до звільнення Енергодара почався. Так вважає міський голова Дмитро Орлов. Він розповів, що відбувається в Енергодарі станом на 19 квітня, передає Nikopolnews.

Зараз, коли окупанти помітно заметушилися в очікуванні контрнаступу ЗСУ, мешканцям Енергодара, які залишаються в місті, варто бути особливо обережними як у власних квартирах, так і щоразу виходячи з дому, – каже Орлов

Він розповідає, що військові рф все частіше влаштовують на вулицях жорсткі перевірки.  Заходять і в квартири. Відбувається це як за списками так званих «неблагонадійних», які склали та час від часу відпрацьовують оккупанти, так і вибірково.

Особливу зацікавленість у них викликають люди з українськими паспортами. А оскільки таких в Енергодарі все ж більшість, то і перевірки іноді носять масовий характер.

Перевіряють телефони на наявність українських каналів, патріотичних світлин тощо. Вимагають відкривати та показувати соціальні мережі. Вибірково читають переписку.

Останнім  часом присіпуються до додатків українських банків, адже гривню вони називають «іноземною валютою» і підозрюють всіх та кожного в здійсненні «незаконних валютних операцій».  Особливо часто такі рейди відбуваються біля міського ринку,  де вештається чимало озброєних військових.

Напруження серед окупантів та колаборантів буде все більше зростати. Зворотній відлік до деокупаціі Енергодара почався, і рашистам це добре відомо.  Звір, якого заганяють в глухий кут, може стати агресивнішим. Зараз особливо дбайте про власну безпеку і ретельно перевіряйте вміст своїх гаджетів, – звернувся до земляків міський голова Дмитро Орлов

Ще новини Енергодара: «Енергодарці вже на межі зриву» – міський голова розповів, що відбувається у місті

Читайте також: Окупанти на Запоріжжі заметушилися – що відбувається

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×