Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1768
Без категорії
1768

[:ru]На Днепропетровщине умер младенец после двух дней температуры[:ua]На Дніпропетровщині померло немовля після двох днів температури[:]

[:ru]На Днепропетровщине умер младенец после двух дней температуры[:ua]На Дніпропетровщині померло немовля після двох днів температури[:]

[:ru]На Днепропетровщине внезапно умер двухмесячный ребенок, сообщает издание Днепр Час, ссылаясь на собственные источники, передает Nikopolnews.

Трагедия произошла в селе Котовка Магдалиновского района 17 октября.

Около 5-ти утра от бригады “скорой” помощи поступила информация, что на улице Майи Голенко умер мальчик. 27-летняя мать сообщила, что накануне ребенок несколько дней температурил. А проснувшись около 4 утра, чтобы покормить его, поняла, что он очень горячий. Мать набрала в шприц лекарство, подошла к малышу и поняла, что он не дышит. Приехавшая на вызов “скорая” ничем уже помочь ребёнку не смогла.

Следов насильственной смерти на теле ребёнка не обнаружили.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

На Днепропетровщине трое сотрудников водоканала погибли в канализационном колодце

В Днепре мужчина застрелился на улице, предупредив об этом полицию

В Никополе на улице обнаружили тело пожилой женщины

 [:ua]На Дніпропетровщині раптово померла двомісячний дитина, повідомляє видання Дніпро Час, посилаючись на власні джерела, передає Nikopolnews.

Трагедія сталася у селі Котовка Магдалинівського району 17 жовтня.

Близько 5-ї ранку від бригади “швидкої” допомоги надійшла інформація, що на вулиці Майї Голенко помер хлопчик. 27-річна мати повідомила, що напередодні дитина кілька днів температурила. А прокинувшись близько 4 ранку, щоб погодувати сина, зрозуміла, що він дуже гарячий. Мати набрала в шприц ліки, підійшла до малюка і зрозуміла, що він не дихає. Швидка, яка приїхала на виклик, вже нічим допомогти дитині не змогла.

Слідів насильницької смерті на тілі дитини не виявили.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На Дніпропетровщині троє працівників водоканалу загинули у каналізаційному колодязі

У Дніпрі чоловік застрелився на вулиці, попередивши про це поліцію

У Нікополі на вулиці виявили тіло літньої жінки

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×