Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1128
Без категорії
1128

[:ru]В Днепре 10-летний мальчик выстрелил в себя из отцовской винтовки[:ua]У Дніпрі 10-річний хлопчик вистрілив у себе із батьківської гвинтівки[:]

[:ru]В Днепре 10-летний мальчик выстрелил в себя из отцовской винтовки[:ua]У Дніпрі 10-річний хлопчик вистрілив у себе із батьківської гвинтівки[:]

[:ru]Полиция Днепра проводит проверку по факту травмирования 10-летнего мальчика, передает Nikopolnews, ссылаясь на Днепровское районное управление полиции.

В Самарском районе ребенок травмировался из пневматической винтовки, которая принадлежит его отцу. Вследствие чего, ребенок получил телесные повреждения и был госпитализирована в больницу.

3 августа около 18.00 в полицию поступило сообщение от врачей о том, что в одном из домов в Самарском районе города травмировался 10–летний мальчик. Как выяснили полицейские, парень достав из шкафа пневматическую винтовку отца и случайно совершил выстрел себе в ногу. Разрешительные документы на указанную пневматическую винтовку не предусмотрены законодательством, учете в органах полиции она не подлежит.

Указанная информация зарегистрирована в журнале Единого учета отделения полиции № 4 Днепровского районного управления полиции. Сейчас решается вопрос о привлечении родителей мальчика к административной ответственности по ст. 184 (Невыполнение родителями или лицами, заменяющими их, обязанностей по воспитанию детей) Кодекса Украины об административных правонарушениях. Продолжается проверка.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Днепре 4-летний мальчик умер после падения в фонтан

В Никополе 4-летний мальчик выпал из окна квартиры

Умер 2-летний Миша, которого порезал ножом отчим[:ua]Поліція Дніпра проводить перевірку за фактом травмування 10-річного хлопчика, передає Nikopolnews, посилаючись на Дніпровське районне управління поліції.

В Самарському районі дитина травмувалась із пневматичної гвинтівки, яка належить його батьку. Внаслідок чого, дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

3 серпня близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що в одному з будинків в Самарському районі міста травмувався 10–річний хлопчик. Як з’ясували поліцейські, хлопець діставши із шафи пневматичну гвинтівку батька випадково здійснив постріл собі в ногу. Дозвільні документи на вказану пневматичну гвинтівку не передбачені законодавством та обліку в органах поліції не підлягає.

Вказана інформація зареєстрована до журналу Єдиного обліку відділення поліції № 4 Дніпровського районного управління поліції. Наразі вирішується питання про притягнення батьків хлопчика до адміністративної відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Триває перевірка.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Дніпрі 4-річний хлопчик помер після падіння у фонтан

У Нікополі 4-річний хлопчик випав з вікна квартири

Помер 2-річний Михайлик, якого порізав ножем вітчим[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×