Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1951
1951

[:ru]В Никопольском районе произошло убийство[:ua]У Нікопольському районі сталося вбивство[:]

[:ru]В Никопольском районе произошло убийство[:ua]У Нікопольському районі сталося вбивство[:]

[:ru]В Никопольском районе произошло убийство. Во время драки нападавший схватил нож и нанес товарищу смертельные ножевые ранения, передает Nikopolnews, ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области.

Преступление произошло 7 июля около 21 часа на территории домовладения в одном из сел Никопольского района. Как выяснили оперативники, ссора между мужчинами произошла во время застолья. Словесная перепалка переросла в драку, во время которой хозяин нанес гостю ножевые ранения в лицо и шею, вследствие которых потерпевший скончался на месте.

Нападающего задержали в порядке ст. 208 Уголовного процессуального кодекса Украины. Во время следственных действий изъято и направлено на экспертное исследование орудие преступления – нож.

8 июля следователем по согласованию с окружной прокуратурой злоумышленнику сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины. Санкция предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до пятнадцати лет.

Сейчас следователи обратились в суд с ходатайством об избрании злоумышленнику меры пресечения в виде содержания под стражей.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

РФ выдала Украине фигуранта в деле по двойному убийству, которым занимается Никопольская прокуратура

В Никополе 83-летнего пенсионера убили кухонной скалкой

Треш возле Томаковки: злоумышленник напал на мужчину, забрал его автомобиль и врезался в дерево, скрываясь от полиции

 

 [:ua]У Нікопольському районі сталося вбивство. Під час бійки нападник схопив ножа та завдав товаришу смертельні ножові поранення, передає Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Злочин стався 7 липня близько 21-ї на території домоволодіння  в одному із сіл Нікопольського району. Як з’ясували оперативники, сварка між чоловіками сталася під час застілля. Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої господар наніс гостю ножові поранення в обличчя та шию, внаслідок яких потерпілий помер на місці.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час слідчих дій вилучено та направлено на експертне дослідження знаряддя злочину – ніж.

8 липня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі слідчі вийшли до суду з клопотанням про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

РФ видала Україні фігуранта у справі по подвійному вбивству, якою займається Нікопольська прокуратура

У Нікополі 83-річного пенсіонера вбили кухонною качалкою

Треш біля Томаківки: зловмисник напав на чоловіка, забрав його авто і врізався в дерево, тікаючи від поліції

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×