Купити квартиру в Дніпрі

195
195

Залишаємо парасольки вдома: якою буде погода у Нікополі 2 жовтня

погода у Нікополі

Якою буде погода у Нікополі 2 жовтня, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють теплий і сонячний день.

Сайт «Синоптик» обіцяє, що у Нікополі погода очікується хмарна, лише ненадовго день порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура повітря очікується у межах 15-22 градусів вище нуля.

1

Сайт Мета пише, що ясна погода протримається у Нікополі весь день. Залишаємо парасольки вдома. Опадів не передбачається. Очікується теплий день. Температура повітря очікується у межах 13-22 градусів вище нуля.

2

У понеділок сайт meteofor, обіцяє сонячну погоду з 12 годин дня. Температура повітря очікується у межах 14-21 градусів вище нуля.

2

 

Якою буде погода у Нікополі 1 жовтня, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють теплий і переважно сонячний день.

 

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі завтра буде сонячно протягом майже усього дня. І тільки увечері на небі з’являться хмари. Температура повітря очікується у межах 14-25 градусів вище нуля. Без опадів. При цьому майже повний штиль.

meteofor

А от МЕТА прогнозує мінливу хмарність протягом усього дня. Але без опадів. Температура повітря – від 16 до 27 градусів з позначкою “плюс”.

мета

У Синоптика ж свій прогноз. Згідно із ним, у Нікополі в перший день жовтня буде сонячно з ранку до вечора. Температура повітря – 15 до 26 градусів вище нуля. Без опадів. Легенький вітерець постійно змінюватиме свій напрямок – дутиме то з північного сходу, то зі сходу.

Ще Синоптик дає народний прогноз погоди. А саме:

Люди цього дня спостерігали за журавлями: якщо вони полетять, то на Покрову буде мороз, а ні, то зима буде пізньою. З цього часу можна чекати перші заморозки у повітрі нижче -2 градусів. У цей день може бути як дощова і холодна погода, так і ясна, сонячна. 

Здається, Синоптик трохи гальмує і “забув”, що Покрова вже 1 жовтня, а не 14-го як було раніше.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщин

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×