Купити квартиру в Дніпрі

178
178

Хмарно і тепло: якою буде погода у Нікополі 1 січня

Хмарно і тепло: якою буде погода у Нікополі 1 січня

Якою буде погода у Нікополі 1 січня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють хмарний і теплий день у перший день нового 2024 року.

Згідно із прогнозами, у понеділок у Нікополі очікується температура повітря у межах 1-7 градусів вище нуля. Буде переважно хмарно, але, можливо, сонце іноді з’являтиметься на небі. Ближче до ночі є вірогідність невеличкого дощу. Слабкий вітер вранці буде поступово посилюватися до вечора. Дутиме він з заходу, південного заходу, а потім з південного сходу.

А народний прогноз погоди на 1 січня такий:

1 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі – до ягідного літа. У минулі часи говорили: “Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий”, “Новий рік – до весни недалекий”. Якщо на Василя тепло і сніг – літо буде теплим і дощовим.

мета

метеофор

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя і району: Мирівська громада отримала теплий одяг від благодійників: куртки, шапки, светри, шарфи (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×