Купити квартиру в Дніпрі

759
759

Очікується зниження температури: якою буде погода у Нікополі 17 листопада

Очікується зниження температури: якою буде погода у Нікополі 17 листопада

Якою буде погода у Нікополі 17 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують зниження температури у п’ятницю.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 17 листопада у Нікополі буде похмура погода протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря – від 4 до 6 градусів вище нуля. Вночі і вранці досить вітряно, ближче до вечора вітер стихне.

meteofor

Мета прогнозує таку ж саму погоду на 17 листопада у Нікополі: від 4 до 6 градусів з позначкою поки що “плюс”, вітряно у першій половині доби, увечері – практично тихо. Опадів не передбачається.

мета

“Згоден” з іншими і Синоптик. Прогнозує 4-6 градусів тепла. Вранці – хмарно з проясненнями, потім – похмуре небо протягом решти дня. Без опадів. Відчутний вранці вітер поволі стихатиме до вечора. Дутиме він у п’ятницю з північного заходу, заходу, і потім – з північного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

17 листопада, боячись нечистої сили, люди намагалися нікуди з дому не виходити. Наші пращури помітили: якщо снігу надує, то в наступному році хліба прибуде. Також звертали увагу на качок: якщо їх багато залишалося зимувати, зима очікувалася теплою.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Наташа

Ще новини Нікополя і району: 21-го листопада донорів з Покрова запрошують здати кров у Нікополі для Захисників

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×