Купити квартиру в Дніпрі

246
246

Переважно хмарно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 2 листопада

Переважно хмарно і прохолодно: якою буде погода у Нікополі 2 листопада

Якою буде погода у Нікополі 2 листопада, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють відносно прохолодний день у четвер.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі 2 листопада вранці буде ясно, а потім хмари затягнуть небо. Дощу не передбачається. Температура повітря – від 9 до 13 градусів з позначкою “плюс”. Досить відчутний вітер вночі вдень послабшає.

meteofor

Мета обіцяє мінливу хмарність вранці у четвер, а у другій половині дня похмуру погоду. Опадів вдень не передбачається. Температура повітря – від 11 до 14 градусів тепла. Вітер слабкий.

мета

Синоптик прогнозує ясний ранок і мінливу хмарність удень 2 листопада. Температура повітря – від 10 до 14 градусів вище нуля. Без дощу. Вітер слабкий. Він постійно змінюватиме напрям – дутиме то із заходу, то зі сходу, то з півночі, то з північного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Головним передвісником погоди цього дня було листя, що опадає. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того часу, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде. Поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не прийде.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Дар’я Колмикова

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×