Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3562
3562

Росія нагнала до Енергодару 600 омонівців для придушення спротиву

Россия нагнала в Энергодар 600 омоновцев для подавления сопротивления

Росія привезла до Енергодару 600 омонівців. Спецпризначенців розставили по усьому місту для придушення спротиву. Про це повідомляє на офіційній сторінці в Телеграм Енергоатом, передає Nikopolnews.

Як повідомляється, карателів з дубинками, щитами та вогнепальною зброєю розставили по місту. Вони повинні не допускати будь-яких акцій спротиву та, навіть, найменшого скупчення людей.

Після вчорашньої акції спротиву мешканців м. Енергодар рашистські окупанти привезли у місто 600 омонівців. Карателів з дубинками, щитами та вогнепальною зброєю розставили по місту. Вони повинні не допускати будь-яких акцій спротиву та, навіть, найменшого скупчення людей. Окупанти діють, як у Москві та інших рашистських містах, проте Енергодар – це Україна! І ми обов’язково переможемо! – йдеться у повідомленні Енергоатому.

Росія нагнала до Енергодару 600 омонівців для придушення спротиву

Нагадаємо, вчора, 20 березня, в Енергодарі відбувся масштабний проукраїнський мітинг, на який прийшло більше 1500 людей. Люди тримали в руках державні прапори і скандували «Слава Україні!». Окупанти намагалися затримати частину мітингувальників і навіть відкрили стрільбу у повітря, але енергодарці не дозволили ув’язнити своїх земляків.

В окупованому Енергодарі мешканці вийшли на проукраїнський мітинг: росіяни почали стрілянину (відео)

В Енергодарі окупанти викрали заступника міського голови: містян кличуть на мітинг

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×