Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2165
2165

Нікопольський СЕНТРАВІС вивів виробництво на повну потужність: скільки сплачено податків

Нікопольський СЕНТРАВІС вивів виробництво на повну потужність

Нікопольський СЕНТРАВІС сплатив 308 млн грн податків і вивів виробництво на повну потужність. Про це повідомляють у пресслужбі компанії, передає Nikopolnews. До бюджету Нікополя перерахували 50,7 млн грн

Виробник безшовних труб «Сентравіс» за підсумками 2022 року перерахував у бюджети всіх рівнів понад 308 млн грн. Це на 25 млн грн більше, ніж у попередньому році, йдеться у пресрелізі компанії.

До держбюджету було сплачено 188,5 млн грн, до місцевого бюджету – 50,7 млн грн, до Пенсійний фонду перераховано 68,9 млн.

«Сентравіс» входить до переліку найбільших платників податків в Україні. Окрім того, кошти, які компанія перераховує до бюджету Нікополя, становлять вагому частку від його надходжень.

«Сплачені компанією у минулому році 50,7 млн грн – це близько двох річних бюджетів міста на охорону здоров’я або один річний бюджет на програму розвитку», – йдеться у повідомленні

Виробництво компанії зосереджене в Нікополі Дніпропетровської області, який з липня 2022 року зазнає регулярних обстрілів з боку російських військ. Попри це компанія зберігає високий об’єм виробництва на своїх основних виробничих потужностях у місті.

За словами гендиректора «Сентравіса» Юрія Атанасова, попри те, що 2022 рік був найважчим в історії компанії та історії країни, було сплачено рекордну суму податків та зборів.

«Зараз це дуже важливо, адже якраз з бюджету фінансуються витрати на оборону і наших захисників. Дякую нашій команді і сподіваюся, що у 2023 році ми станемо ще сильнішими та стійкішими», – зауважив він

«Сентравіс» також допомагає допомагає силам сектору безпеки та оборони, громадянам, що постраждали від воєнних дій. Загалом за підсумками 2022-го лише на оборону країни компанія надала понад 5,5 млн грн. Кошти пішли на купівлю амуніції та спорядження мобілізованим працівникам підприємства, автомобілів для захисників України тощо.

Нікопольський СЕНТРАВІС вивів виробництво на повну потужність

Нікопольський СЕНТРАВІС вивів виробництво на повну потужність

Фото: СЕНТРАВІС

Раніше у пресслужбі компанії повідомляли, що ПрАТ ‘Сентравіс Продакшн Юкрейн’, яке входить до холдингу Centravis Ltd., вивело основне виробництво в Нікополі на повну потужність і має намір наприкінці лютого офіційно відкрити свою філію з випуску труб в Ужгороді.

“Наразі виробництво “Сентравіс” працює на повну потужність. Це дуже цінно, тому ми використовуємо цю можливість максимально. Все обладнання працює, гарячий та холодний цехи діють. Ми виконали виробничий план на січень і маємо оптимістичний прогноз на поточний місяць”,— написав директор із продажів (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі до клієнтів.

За його словами, наприкінці лютого компанія офіційно відкриє нове виробництво в Ужгороді.

‘Ми фіксуємо інтерес до нашої продукції з боку клієнтів, тому розширення виробництва в цих умовах є важливим та необхідним кроком’, – зазначив директор з продажу

Як повідомлялося, холдинг Centravis Ltd. перереєстрував свою материнську компанію у Швейцарії, змінивши кіпрську дислокацію, що допоможе підвищити кредитний рейтинг та залучити більш довгі та дешеві кошти на розвиток виробництва в Україні.

‘Сентравіс’ планує на початку 2023 року відкрити на Закарпатті спеціалізоване виробництво інструментальних труб для автомобілів.

СЕНТРАВІС: довідка

  • ‘Сентравіс’ входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1400 осіб.
  • Заснований у 2000 році ‘Сентравіс’ – один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.).
  • Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ ‘Нікопольський завод нержавіючих труб’, сервісних та торгових компаній ТОВ ‘Виробничо-комерційне підприємство ‘ЮВІС’. Його акціонерами є члени родини Атанасових.
  • У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ ‘Сентравіс Продакшн Юкрейн’.

Інші новини Нікополя:

Також читайте:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×