Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1528
1528

Ворог обстріляв Нікопольщину, ситуація з електрикою складна – Лукашук про день 17 грудня на Дніпропетровщині

Ворог обстріляв Нікопольщину, ситуація з електрикою складна – Лукашук про день 17 грудня на Дніпропетровщині

17 грудня ворог знову обстріляв Нікопольщину, а ситуація з електрикою залишається складною. Підсумки дня на Дніпропетровщині підбив голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Вдень російські окупаційні війська вдарили по території Марганецької громади у Нікопольському районі. На щастя, без серйозних наслідків. Люди неушкоджені. В інших районах області протягом дня було тихо.

Щодо водопостачання. Наразі всі п‘ять водоканалів, які підпорядковуються обласній раді, працюють в штатному режимі. Люди з водою. Дякую комунальним службам за оперативність.

Найскладнішою залишається ситуація з електропостачанням саме в нашій області. Більшість громад Дніпропетровщини досі частково або повністю знеструмлені. Наразі енергетики поступово повертають живлення на об‘єкти критичної інфраструктури, це нині в пріоритеті, – розповів Лукашук.

Він попросив громадян, в чиїх оселях досі немає світла після вчорашніх ракетних атак, поставитися до ситуації з розумінням.

Важко, складно, нервово. Але маємо розуміти, що російські окупанти суттєво пошкодили енергосистему всієї України. Енергетики працюють цілодобово, за що вдячний кожному з них, – сказав голова облради.

Він додав, що для того, аби привести всі системи до ладу після вчорашніх ракетних ударів, знадобиться не один день. Відключення триватимуть, тому до цього слід бути готовими. Подбати про запаси води, продуктів, ліхтариків, батарейок.

Пам‘ятайте, що в області працюють Пункти незламності, в яких можна зігрітися, зарядити гаджети. Попри все – Дніпропетровщина вистоїть. Україна вистоїть. Темрява нас не зламає і не залякає, – сказав Микола Лукашук.

Як отримати першу медичну допомогу, коли немає мобільного зв’язку – пояснення МОЗ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×